Vi grillade entrecote i helgen och till det
hade vi bl a dom här portabellosvamparna
Just grillad portabello har blivit av en favorit
här hemma under sommaren
Så enkelt och så gott
Grillad portabello med ädelost
1 portabellosvamp/person
Ädelost, jag hade Kvibille gräddädelost
Rapsolja
Ta bort "foten" på svampen
Pensla överdelen med olja
Fyll portabellon med ädelost
Grilla på indirekt värme ca 15 min
Eller, ställ svamparna i en ugnssäker form
Ugnsbaka på 200 grader ca 12-15 min
hade vi bl a dom här portabellosvamparna
Just grillad portabello har blivit av en favorit
här hemma under sommaren
Så enkelt och så gott
Grillad portabello med ädelost
1 portabellosvamp/person
Ädelost, jag hade Kvibille gräddädelost
Rapsolja
Ta bort "foten" på svampen
Pensla överdelen med olja
Fyll portabellon med ädelost
Grilla på indirekt värme ca 15 min
Eller, ställ svamparna i en ugnssäker form
Ugnsbaka på 200 grader ca 12-15 min
Grillad entrecote, ädelostfylld portabello samt sötpotatispommes
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar